Cooperativa del Montserratí

Estimats clients, veïns, amics, companys,

Sou molts els que us heu sobtat de veure la Cooperativa del  Montserratí tancada aquests dies. Tot i que ja amb alguns dies de retard ens dol comunicar-vos que malgrat haver-hi posa't molt d'esforç, la majoria de socis hem optat per no seguir endavant amb el projecte. És cert que la situació econòmica global no hi ha ajudat però essencialment han estat diferencies entre nosaltres i situacions personals les que ens han fet prendre aquesta decisió tant difícil. 

Com ja sabeu, fa pocs mesos vam arrancar la producció de pa i d'altres productes artesanals amb el nostre propi forn de llenya però al no disposar d'una xarxa de distribució els costos de producció no eren assumibles i vam haver d'externalitzar la secció de l'Obrador de la Cooperartiva. 
Si hi ha algú interessat en agafar el traspàs de l'agrobotiga i/o serveis agraris us podeu posar en contacte mitjançant els nostres correus electrònics. 

A primers d'Abril donarem per tancada la convocatòria.


Agraïu-vos infinitament la vostra confiança i constància amb el projecte. 


“Les decisions preses no sabem mai si són les encertades. Escollir un camí, és renunciar a l'altre. I aquest camí, qui sap on mena?”


19 de març de 2021, Olesa de Montserrat


Qualsevol dubte siusplau mireu de contactar-nos als correus habituals:

cooperativa@agromontserrati.cat

botiga@agromontserrati.cat